20. 6. 2022

Sprchovací WC Geberit AquaClean

Sprchovací WC Geberit AquaClean

Nároky na osobní hygienu jsou stále vyšší a vyšší. Pokud si chcete dopřát pocit svěžesti i po každé návštěvě toalety, nechcete se hýčkat bidetovými sprškami Geberit AquaClean. Z obyčejné návštěvy toalety vytvoří příjemný zážitek, ze kterého si odnesete pocit dokonalé čistoty.

Značka Geberit – když chcete víc

Společnost Geberit má ve světe očisty na toaletě více než 40 let zkušeností a řadí se mezi průkopníky vyšší úrovně hygieny. První toaletu se sprchováním přestavila světu již v roce 1978 a dlouhodobě se věnuje udržitelnosti svých produktů a šetrnému využití vody. V roce 2009 byla představena řada Geberit AquaClean, která plně uspokojuje touhu po pocitu svěžesti po použití toalety. V současné době si můžete v řadě AquaClean vybrat ze tří hlavních produktů, které společnost Geberit propracovala k dokonalosti.

  • Mera – bezokrajová keramická mísa, která dlouhodobě patří mezi nejprodávanější sprchovací wc v Evropě.
  • Sela – půvabně inteligentní toaleta s řadou nadstandardních funkcí, které vás budou příjemně rozmazlovat.
  • Tuma – ohřev wc sedátka, odsávání zápachu či osušení teplým vzduchem vytvoří z obyčejné návštěvy toalety dokonalý zážitek.

Co s bidetovou sprškou AquaClean získáte?

Bidetová sprška Geberit AquaClean přinese do vašeho domova nejen pocit luxusu a čistoty. Na co se můžete těšit?

  • Hygienické a komfortní řešení, které uspokojí nejnáročnější klientelu.
  • Pohodlná a dokonalá očista po použití wc bez toaletního papíru.
  • Pocit svěžesti a čistoty po každém použití toalety.
  • Modely AquaClean uspokojí náročné milovníky elegance a designu.
  • Geberit je špičková moderní technologie do vašeho domova.
  • Použití čisté vody je pro kůži nejšetrnější způsob očisty.

Proč vyměnit toaletní papír za vodu?

Téměř všechny toaletní papíry jsou běleny a obohaceny o vonné složky, po kterých je poptávka u naprosté většiny zákazníků. Faktem ale je, že takto upravený toaletní papír obsahuje chemické látky, které mohou dráždit kůži, jejich přirozený rozklad je delší a přidané chemické látky zatěžují životní prostředí. U vlhčených toaletních ubrousků je ekologická stopa ještě silnější.

Použití čisté vody pro omytí intimních partií je pro tělo i přírodu nejpřirozenějším řešením. Dopřejte si luxus bidetových spršek Geberit AquaClean a nezatěžujte své tělo zbytečnou chemií. Získáte tak maximální pohodlí i dobrý pocit.

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat.

Jsme tu pro Vás