Články

Zajímavosti a novinky

DORINT přináší pravidelné informace ze světa koupelen. Praktické zkušenosti, zajímavosti, poradenství i designové trendy – vše na jednom místě! Chcete zkonzultovat vaši představu a poradit se přímo s profesionály?

Půvabně inteligentní toaleta

Dokážete si představit, že byste si ušpiněné ruce museli vyčistit papírovým kapesníkem? Nebo že byste se nemohli sprchovat vodou, ale museli jste se otírat suchými ubrousky?

18. 12. 2023

Chytrá venkovní kuchyně vás nadchne na první pohled

Ohromte své přátele a sousedy dokonalou venkovní kuchyní. Chytrá kuchyně Offroad od výrobce Gamadecor nabízí veškeré přednosti nejmodernější vnitřní kuchyně spojené s maximální odolností vůči venkovnímu počasí.

29. 9. 2023

Jak vybrat kvalitní vířivku?

Vířivky patří mezi stále oblíbenější rekreační doplňky do domácnosti i na zahradu. Při koupi vířivky je důležité zvolit kvalitní model, který vám bude bezchybně sloužit dlouhé roky. První rozhodnutí, které vás čeká, je, zda si zvolíte hydromasážní vanu nebo hydromasážní bazén.

7. 8. 2023

Proč mít doma saunu na míru?

Tradičně byly sauny spojovány s luxusními lázněmi nebo kluby zdraví, ale nyní se stále více lidí rozhoduje pro saunu na míru přímo v pohodlí svého domova. Pojďme prozkoumat, proč se investice do sauny na míru vyplatí.

12. 7. 2023

Elegantní pražská vila snoubí návrat k přírodě i moderní interiér

Architekt Martin Sladký ze studia de.fakto navrhl moderní vilu v Praze, která vás upoutá už na první pohled. Otevřenost přírodě při zachování maximálního soukromí, elegantní a čisté linie a moderní provedení patří mezi hlavní přednosti této krásné nemovitosti, na jejíž realizaci se podílel Dorint Praha.

20. 4. 2023

Trendy v luxusních koupelnách

Koupelna již dávno není místem pouze pro osobní hygienu, ale stále častěji se jedná o jedinečnou zónu pro relaxaci a odpočinek. V moderních domácnostech se tak setkáváme s luxusními koupelnami, které využívají nejnovější technologické a designové trendy.

23. 2. 2023

Jsme tu pro Vás