20. 6. 2022

S GROHE Sense Guard máte vodu pod kontrolou

System GROHE Sense Guard

Co je GROHE Sense Guard?

Systém GROHE Sense Guard je revoluční způsob monitorování spotřeby vody, detekce úniku vody a prasklého potrubí.

Tento systém je nainstalován přímo do vodovodní přípojky a je připojen k Wi-Fi síti. Díky němu ani kapka vody neujde vaší pozornosti a vy tak budete mít naprostý přehled o veškeré vodě a to i když nejste zrovna doma.

Detekce úniku vody

Prasklé potrubí je jednou z největších katastrof, které se vám doma můžou přihodit. Obzvláště, pokud se to stane, když zrovna nejste doma. Všechno pod vodou a zničené, vytopení sousedi – to opravdu nechce nikdo zažít. A vy to s GROHE zažít opravdu nemusíte. Stačí se podívat do aplikace a hned víte vše.

Grohe Sense Guard je schopný detekovat únik vody, uzavřít hlavní uzávěr vody a díky tomu minimalizovat škody. Nemusíte tak mít obavy a můžete si být jisti perfektní ochranou před vytopením čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Neunikne mu totiž ani nejmenší únik a pokud k němu dojde, automaticky uzavře hlavní uzávěr vody.

Měření spotřeby vody

Díky nainstalované aplikaci ve vašem telefonu budete kompletní přehled o měření spotřeby vody u vás doma – po měsících, týdnech nebo dokonce dnech. Získáte tak dokonalý přehled o spotřebě vody.

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat.

Jsme tu pro Vás